Новини

HAPPY HOUR SLIM


е чисто новата колекция плотови умивалници на Hatria, изработени благодарение на най-съвременна технология, която позволява много тънки ръбове, с дебелина само 5 мм.

06:00, 07:00, 11:00, 18:00

Изключително елегантни и изискани, те са обогатени от иновативната специална обработка на емайла ALCHEMY, която предлага уникални характеристики по отношение на устойчивост, хигиена и устойчивост на бактерии.


Керамичният емайл с изключителни качества включва АНТИБАКТЕРИАЛНИ свойства, е АНТИ-ВАРОВИК и е устойчив на драскотини и ожулвания. НЕПРОМЕНЕН във времето и ВОДОУСТОЙЧИВ, той съчетава технологични качества с усъвършенствани и съвременни дизайнерски характеристики.

Marazzi Vero

Marazzi Vero

Cerata, Grip и Outdoor 20mm: три повърхностни облицовки, които запазват най-автентичния и съществен вид на дървесината при всяка предвидена употреба, чрез осигуряване на несравнима автентичност на стила и в същото време техническата, практична и функционална стойност, която могат да гарантират само специалните суровини и производствени технологии, които отличават marazzi porcelain stoneware.

Още новини...

Този уебсайт използва бисквитки за управление на навигация и други функции. Използвайки нашия уеб сайт, вие се съгласявате, че можем да поставим тези видове бисквитки на вашето устройство.
Виж още Съгласявам се Отказ