• Bianchini&Capponi
 • Bianchini&Capponi

  През 1971 Bianchini & Capponi започва неговата производствена дейност в Арецо, Тоскана, люлката на италианската античност. От самото начало, то се характеризира с ръчно изработени мебели и аксоари за баня от старинно дърво, рисувани мебели за баня и врати, обвързани с интерпретация на най-големите класики на мебелите на всички времена.
  През 1980 г. Bianchini & Capponi е първата компания, която предложи мебели от масивна дървесина за банята в уникален античен стил, който внася топлина и уют чрез използването на естествени материали като дърво или мрамор.
  С течение на годините, производството на Bianchini & Capponi разширява линиите и видовете от мебели за баня до дизайн на предмети и мебели за кухнята, шкафове и мебели за дома до вратите с ръчно рисувани орнаменти.
  Сегашната тенденция е определено най-печелившата комбинация от минималистичен модерен стил с мебели, които все по-често приличат на оригинални антични фигури, като водеща е тяхната степен на завършеност и вниманието към детайла.
  През 1996 Bianchini & Capponi стартира нова линия, посветена на любителите на уникални мебели Rinascimento линия, състояща се от врати и мебели изцяло ръчно изработени, които възстановяват и обогатяват традицията на изработката на скъпоценни мебели-украшения за интериора.

  Разгледай Каталог

Bianchini - Идеи и Дизайн

Bianchini Capponi collezione bagno fashion art 2080 thumb
bianchini1
bianchini10
bianchini11
bianchini12
bianchini13
bianchini2
bianchini3
bianchini4
bianchini5
bianchini6
bianchini7
bianchini8
bianchini9
Този уебсайт използва бисквитки за управление на навигация и други функции. Използвайки нашия уеб сайт, вие се съгласявате, че можем да поставим тези видове бисквитки на вашето устройство.
Виж още Съгласявам се Отказ